Uutisia

Uutisia ja ajankohtaisia tiedotuksia

 • Kalasaaren paviljonkiin tehdään huoltomaalaus toukokuun aikana

  Kalasaaren paviljonkiin tehdään huoltomaalaus toukokuun aikana. Se on varattavissa taas maalauksen valmistuttua kesäkuussa. Jos maalaus valmistuu aiemmin, avataan myös varauskalenteri luonnollisesti sitä myöden. 

  Kirjoitettu: 27.3.2024

 • Yhdistys on ottanut käyttöön MobilePay-maksamisen

  Harvalla kävijällä on nykyään käteistä rahaa mukanaan lipasmaksuja varten ja osa on kokenut tilille maksamisen hankalaksi. Yhdistys on lisännyt puunhuoltomaksujen maksumahdollisuuksiin MobilePay maksamisen. Jos käytät jo MobilePay maksua voit siirtää rahan helposti kirjautumalla sisään applikaatioon, syöttämällä summan (5 euroa nuotio tai porukkasauna ja 10 euroa oma saunavuoro) jälkeen saajakenttään numerosarjan 90270. Onnistumisen merkiksi tulee näyttöön PVYn tuttu logo ja tieto siitä, että maksusi on menossa yhdistyksen tilille. Ja siten vaan pyyhkäiset maksun liikkeelle.

  Jos et vielä käytä MobilePayta saat sen maksutta käyttöösi älypuhelimen sovelluskaupasta.

  Kirjoitettu: 25.3.2021

 • Uppotukki Kalasaaren paviljongin huoltolaiturin kohdalla

  Kalasaaren paviljongin huoltolaiturin kohdalla on havaittu uppotukki. Uppotukki pyritään merkkaamaan mahdollisimman pian. Harjoittakaa varoivaisuutta huoltolaituriin kiinnittäytyessä!

  Kirjoitettu: 2.10.2020

 • Kalasaaren sauna poissa käytöstä

  Kalasaaren sauna on poissa käytöstä, koska kiuas on palanut puhki. Uusi kiuas on tulossa kauden 2021 alkuun.

  Kirjoitettu: 2.10.2020

 • Koronakesän ohjeistusta kohteiden käyttäjille:

  Kesän 2020 veneilykausi jatkuu Koronan värittämissä tunnelmissa. Luontoliikkuminen on vilkastunut olosuhteitten takia. Yhdistyksen kohteisiin on odotettavissa normaalia enemmän kävijöitä. Kaikilla meillä on velvollisuutemme tässä poikkeustilanteessa. Virkistyskohteitamme käyttäessäsi sitoudut noudattamaan normaaliolojen sääntöjen lisäksi seuraavia ohjeistuksia.

  1. Noudata turvaetäisyyksiä kohteissa liikkuessasi.
  2. Tulipaikoilla voi laittaa ruokaa ja keittää lämmintä juomista seurue kerrallaan. Vältä seurueiden välistä lähikontaktia ja anna seuraaville tilaa, kun olet saanut omat evääsi kuumenneltua.
  3. Saunominen kohteissa tapahtuu oman harkinnan mukaan. Siivousta saunoihin ei pystytä järjestämään.

  Päivitämme ja puramme sääntelyä viranomaisten ohjeiden mukaan!

  Yhdistys on edelleen Facebookissa. Liittymällä ryhmään Päijänteen virkistysalueyhdistys saat omalle Facebook-sivullesi nopeasti yhdistyksen uusimmat kuulumiset ja voit myös antaa palautetta yhdistykselle ja muille alueiden käyttäjille.

  Suomen kaikista virkistysalueyhdistyksistä löytyy tietoa osoitteesta www.virkistys.info.

  Viettäkää iloisia retkeilyhetkiä Päijänteen Virkistysalueyhdistys ry:n kohteissa ja yleensäkin Suomen kauniissa luonnossa.

  Kirjoitettu: 28.4.2020