• Uutisia ja ajankohtaisia tiedotuksia

Lumisen talven jälkeen Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roopetar miehistöineen aloitti kohteiden kiertämisen viikolla 20 ennätyslämpinä keväänä.

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin perinteisesti huhtikuussa. Vuosikokouksen pöytäkirja löytyy täältä: Pöytäkirja vuosikokous 2018

Yhdistys on edelleen Facebookissa. Liittymällä ryhmään Päijänteen virkistysalueyhdistys saat omalle Facebook-sivullesi nopeasti yhdistyksen uusimmat kuulumiset ja voit myös antaa palautetta yhdistykselle ja muille alueiden käyttäjille.

Suomen kaikista virkistysalueyhdistyksistä löytyy tietoa osoitteesta www.virkistys.info.

Viettäkää iloisia retkeilyhetkiä Päijänteen Virkistysalueyhdistys ry:n kohteissa ja yleensäkin Suomen kauniissa luonnossa.

Kirjoitettu: 15.1.2018