• Uutisia ja ajankohtaisia tiedotuksia

Veneilykesä 2019 on alkanut upeissa alkukesän keleissä. Kohteiden huoltotyöt on aloitettu. Jäät ovat jälleen haastaneet laiturirakenteita ja ainakin Jämsän Vuorissalossa joudutaan laituria kunnostamaan perinpohjaisesti. Kalasaaren sauna kunnostetaan myös heti alkukesästä. Sauna on suljettuna 27.5 alkavan viikon ja aukeaa uusin lautein ja lattioin kesäkuussa. Toivomme, että käyttäjät jatkavat upeaa käytöstä ja huolehtivat edelleen paikkojen siisteydestä ja roskattomuudesta.

Yhdistys on edelleen Facebookissa. Liittymällä ryhmään Päijänteen virkistysalueyhdistys saat omalle Facebook-sivullesi nopeasti yhdistyksen uusimmat kuulumiset ja voit myös antaa palautetta yhdistykselle ja muille alueiden käyttäjille.

Suomen kaikista virkistysalueyhdistyksistä löytyy tietoa osoitteesta www.virkistys.info.

Viettäkää iloisia retkeilyhetkiä Päijänteen Virkistysalueyhdistys ry:n kohteissa ja yleensäkin Suomen kauniissa luonnossa.

Kirjoitettu: 20.5.2019