Uutisia ja ajankohtaisia tiedotuksia

Veneilykesä 2018 helli Päijänteen retkeilijöitä upeilla keleillä. Kohteita käytettiin vilkkaasti ja kantautunut palaute oli positiivista. Syyskesän tarkastuskäynnillä ilahdutti paikkojen hyvä kunto. Kohteiden käyttäjät ovat todella huolehtineet paikkojen siisteydestä ja roskattomuudesta. Kausi on nyt päättynyt ja saunat on suljettu. Jäiden salliessa nuotiopaikat ovat toki ulkoilijoiden käytössä.

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin perinteisesti huhtikuussa. Vuosikokouksen pöytäkirja löytyy täältä: Pöytäkirja vuosikokous 2018

Yhdistys on edelleen Facebookissa. Liittymällä ryhmään Päijänteen virkistysalueyhdistys saat omalle Facebook-sivullesi nopeasti yhdistyksen uusimmat kuulumiset ja voit myös antaa palautetta yhdistykselle ja muille alueiden käyttäjille.

Suomen kaikista virkistysalueyhdistyksistä löytyy tietoa osoitteesta www.virkistys.info.

Viettäkää iloisia retkeilyhetkiä Päijänteen Virkistysalueyhdistys ry:n kohteissa ja yleensäkin Suomen kauniissa luonnossa.