Päijänteen virkistysalueyhdistys

Uutisia ja ajankohtaisia tiedotuksia

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roopetar miehistöineen on kiertänyt taas ahkerasti kohteissa kunnostaen rakenteita ja rakennuksia sekä huolehtien polttopuutilanteesta. Roopettaren kausi päättyy tämän viikon jälkeen. Huoltotyöt jatkuvat taas jäiden lähdettyä keväällä 2018.

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin perinteisesti huhtikuussa. Vuosikokouksen pöytäkirja löytyy sivun oikeasta reunasta.

Yhdistys on edelleen Facebookissa. Liittymällä ryhmään Päijänteen virkistysalueyhdistys saat omalle Facebook-sivullesi nopeasti yhdistyksen uusimmat kuulumiset ja voit myös antaa palautetta yhdistykselle ja muille alueiden käyttäjille.

Suomen kaikista virkistysalueyhdistyksistä löytyy tietoa osoitteesta www.virkistys.info.

Viettäkää iloisia retkeilyhetkiä Päijänteen Virkistysalueyhdistys ry:n kohteissa ja yleensäkin Suomen kauniissa luonnossa.