Päijänteen virkistysalueyhdistys

Uutisia ja ajankohtaisia tiedotuksia

Kausi 2017 on alkanut suotuisissa merkeissä. Jäiden lähtö ei aiheuttanut vahinkoa laitureille, joten kohteet ovat heti kauden alussa olleet käyttökunnossa. Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roopetar miehistöineen kiertää taas ahkerasti kohteissa kunnostaen rakenteita ja rakennuksia sekä huolehtien polttopuutilanteesta.

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin perinteisesti huhtikuussa. Vuosikokouksen pöytäkirja löytyy sivun oikeasta reunasta.

Yhdistys on edelleen Facebookissa. Liittymällä ryhmään Päijänteen virkistysalueyhdistys saat omalle Facebook-sivullesi nopeasti yhdistyksen uusimmat kuulumiset ja voit myös antaa palautetta yhdistykselle ja muille alueiden käyttäjille.

Suomen kaikista virkistysalueyhdistyksistä löytyy tietoa osoitteesta www.virkistys.info.

Viettäkää iloisia retkeilyhetkiä Päijänteen Virkistysalueyhdistys ry:n kohteissa ja yleensäkin Suomen kauniissa luonnossa.