Päijänteen virkistysalueyhdistys

Tervetuloa Päijänteelle

Keskisen Suomen tunnetuin suurjärvi Päijänne tarjoaa ainutlaatuisia virkistysmahdollisuuksia. Lähes 200 kilometriä vettä Lahdesta Jyväskylään, Luhangasta Jämsään, suuria selkiä, kapeita salmia, vehreitä rantoja, kallioisia luotoja, toinen toistaan kauniimpia poukamia ja eri tavoin varusteltuja kohteita pitkin matkaa.

Päijänteen virkistysalueyhdistys ylläpitää kaikille avoimia, ympäri vuoden käytettävissä olevia virkistysalueita koko Päijänteen alueella. Näiltä sivuilta löydät tiedot yhdistyksen alueista viitteellisine varustuskuvauksineen ja lähestymiskarttoineen.

Yhdistyksen alueet ovat maksuttomia, mutta toivomme, että kävijät osallistuvat yhteisten etujen ylläpitoon maksamalla saunallisissa kohteissa viiden euron suuruisen saunamaksun puuhuollon turvaamiseksi. Maksun voi maksaa soittamalla palvelunumeroon 0600-01881 (5,01 € + pvm). Ilmoita puhelussa käyttämäsi saunan numero (löytyy esitteestä). Saunamaksun voi maksaa myös tilillemme 800017-79418665, viite 10537.

Saunat ovat käytössä kesäaikaan.

Luonnossaliikkujan paras kiitos on, että paikat jäävät oman käytön jälkeen vähintään yhtä hyvään kuntoon kuin ne olivat tullessa ja seuraavaa tulijaa odottavat valmiit tulipuut.

Sivujemme kartat ovat viitteellisiä. Käyttäkää rantautuessanne aina virallisia merikarttoja.

HUOM! Laiturimme eivät kestä tuulella isojen veneiden kylkikiinnitystä. Pienveneiden kylkikiinnitys on sallittua. Välttäkää aallontekoa!

Aurinkoisia päiviä Päijänteellä!

 

Yhteistyökumppaneitamme

Retkikartta.fi